Ik denk dat er vandaag de dag, nu de uitdrukking 'in het wilde weg' de hele situatie hier samenvat, geen mogelijkheden tot planning zijn. Je moet je voorstellen dat ik nog steeds wacht op mijn gage van DEPA voor de optredens van vorige zomer. Er staat een serie optredens gepland voor de maanden juni, juli en oktober in Nederland, naar aanleiding van de release van de cd daar.
De enige optredens die binnen Griekenland gepland staan voor de komende tijd hebben te maken met de presentatie van de cd, een in Athene, een in Thessaloniki en een in onze stad, op mijn eigen initiatief, in bar-bistro Tripokaridos, ergens in mei. Het gaat uiteraard niet om 'echte' optredens aangezien het bij cd-presentaties gebruikelijk is wat dingen te vertellen over de cd en een aantal nummers daarvan live te spelen.
Normaal gesproken worden de voorstellen voor zomerconcerten na Pasen gedaan, dus we verwachten dat de telefoon binnenkort zal gaan rinkelen, nadat eerst het landschap duidelijk zal zijn gemaakt met de nieuwe Kapodistria, die misschien evenveel geluk zal hebben als de oude...Ioannis bedoel ik.

[Hiermee doelt Makis op de organisatorische veranderingen die gepland staan voor de indeling van o.a. de gemeentes. Tot nu toe was er het 'systeem van Kapodistria' (Ioannis Kapodistrias is een oud-staatshoofd) en dat willen ze nu veranderen in het 'systeem van Kallikratis/Callicrates' (een van de architecten van het Parthenon). Makis heeft er blijkbaar zijn twijfels of dit een succesvolle verandering zal zijn. ARK]